De meer geavanceerde technologie maakt verschillende besturingssystemen, zoals communicatie- en entertainmentapparatuur, trendy. Hoe niet? Nu is deze nieuwe mobiele Android-telefoon altijd uitgerust met specificaties en kwaliteit die zo geavanceerd zijn. Variërend van camera’s die veelzijdig, echt en duidelijk zijn, RAM en groot geheugen, zelfs speciaal gemaakt om het gevoel van het spelen van games te verbeteren, anderen zijn superieur in ontwerp en uiterlijk dat slank en luxueus is. Wie niet geïnteresseerd is om dit type smartphone meteen te hebben. Ja, van jaar tot jaar is er altijd de nieuwste versie van output die de aandacht trekt.

Nu hebt u misschien een mobiele telefoon of tablet gebruikt op basis van een Android of smartphone. Maar misschien kom je toch in de verleiding om naar de nieuwste typen Android-versies te kijken? Ja, dit jaar is elk bekend HP-merk ook begonnen met het uitbrengen van soorten apparaten in de vorm van mobiele telefoons, tablets, iPads, laptops of zelfs computers met de nieuwste versie. Ze stroomden samen en concurreren om de harten van klanten te winnen met verschillende voordelen en voordelen die niet kunnen worden betwijfeld.

Je moet er al een aantal kennen, namelijk Vivo, Oppo, Assus, Samsung, Xiaomi en nog veel meer. Wat is je favoriete HP-merk? Het zal toch worden aangepast aan uw behoeften toch? Als u nu van plan bent om dit jaar naar de nieuwste HP te zoeken of deze te kopen, moet u eerst meer complete informatie vinden, zoals sterke en zwakke punten, volledige specificaties en kwaliteit. Omdat de mobiele telefoon die net is geproduceerd en een ontwikkelingsproces heeft ondergaan, verder moet worden herkend, zodat u zich niet vergist.

Elke Android heeft verschillende superieure functies. Zelfs Android zelf is niet het enige besturingssysteem, er is nog een andere favoriet om te gebruiken. Onder hen zijn iOS op Blackberry, Apple en Symbian. Nu, specifiek om de nieuwste soorten Android te bespreken met moderne apparatuur die klaar is om de elektronische wereld te elektrificeren. Hieronder volgt een lijst met variaties van het type Android dat dit jaar het beste is of dat nog steeds in gebruik is, het is verplicht voor u om te zien voordat u de keuze van Android HP specificaties voor u bepaalt. Volledige beschrijving hieronder zal je ook nog meer helpen.

10 Laatste Android-versie 2019 en de beschrijving

  • Android 9.0 Pie

Het nieuwste type Android dat zojuist is ingehuldigd, is Android 9.0 Pie . Deze Android heeft drie navigatieknoppen vervangen door een enkele knop in de vorm van een ellips. Kortom, deze Android Pie is ook beter bekend voor het vertrouwen op gebaren van vingerbewegingen om andere dingen te kunnen doen, zoals multitasking. Wat betreft andere functies in de “Digital Welbeing”, die informatie geven over het gebruikspatroon van het apparaat, adaptieve batterijen als beperking van het batterijgebruik en door andere applicaties, evenals apps-acties die app-functies rechtstreeks vanuit de app-lade kunnen uitvoeren.

  • Android 7.0 Nougat

Android-versie 7.0 Nougat is een van de Android-uitvoer met de grootste upgrade voor het Android-besturingssysteem. Google heeft zelf ondersteuning voor meerdere vensters toegevoegd waarmee gebruikers twee applicaties tegelijkertijd in de vorm van afzonderlijke vensters kunnen uitvoeren, maar naast elkaar kunnen worden geplaatst. Bovendien is er ook de nieuwste gegevensbesparingsfunctie op Android Nougat om gebruikers te helpen bij het bewaken en beperken van het gebruik van internet data. Andere extra’s zijn de nieuwste VR-modi en 63 emoji’s.

  • Android 6.0 Marshmallow

Versie 6.0 heet Android Marshmallow, wat verdere veranderingen met zich meebrengt. Dit is te zien in de gereviseerde app Menu en gebruikt nu een witte achtergrond. Verder is er ook een zoekbalk die het voor gebruikers gemakkelijker maakt om de applicatie te vinden die u wilt zoeken. Nou, afgezien van dat in Android Marshmallow ook, voegde de geschiedenis voor het eerst officiële ondersteuning toe, namelijk de vingerafdrukscannersensor. Voor machtigingen worden aanvragen niet langer in één keer, maar in detail één voor één aangevraagd, zodat deze grondiger door de gebruikers kunnen worden onderzocht.

  • Android 5.0 Lollipop

De opkomst van een van de Google-apparaten die Nexus 6 is, is meteen de aanwezigheid van deze Android Lollipop, die versie 5.0 is. In dit besturingssysteem begint Google de filosofie van interfaceontwerp toe te passen, namelijk ‘Materiaalontwerp’, dat duidelijk volledig vlak is op Android. Op dit type Android verandert het uiterlijk van de cosmetica. Inclusief het debuut voor de Android Runtime die de verouderde Dalvik VM vervangt en ondersteuning vanuit het RAW-formaat.

  • Android 4.4 Kitkat

Google heeft de nieuwste Android genaamd Android Kitkat uitgebracht met versie 4.4, samen met de opkomst van mobiele telefoons die de Nexus 5-serie hebben. Display voor Android Kitkat wordt steeds moderner, krijgt toegang tot wit en herontwerpt een aantal gekleurde standaardapplicaties die helderder gekleurd lijken. Kitkat nam ook deel aan het promoten en introduceren van “OK Google” spraakopdrachten die kunnen worden gebruikt bij het bellen van Google Now met een begroeting op elk gewenst moment door de gebruiker.

  • Android 4.1 Jellybean

Het volgende Android- type Jellybean wordt geleverd met versie 4.1. Yup , hoewel nog steeds met versienummer 4, maar heeft een nieuwe bijnaam die “Jellybean” is. In deze versie is de toepassing van Google Now digitale assistenttechnologie die alleen met een vingerbeweging en een startscherm toegankelijk is. Niet alleen dat, Google begon ook de naam “Project Butter” te implementeren met als doel het navigatieproces op Android te vergemakkelijken via grafische drievoudige bufferingstechnieken. En het resultaat, suttering op Android zal worden verminderd en zal soepeler aanvoelen.

  • Android 4.0 Ijssandwich

Nou, vervolgens is er Android 4.0 genaamd Ice Cream Sandwich , in deze modus brengen ze verschillende Honeycomb-functies naar de HP Smartphone. Het bevat ook virtuele navigatieknoppen die direct op het scherm kunnen verschijnen, evenals vingerbewegingen om de applicatie te kunnen sluiten. IJssandwich brengt ook een aantal andere nieuwe functies naar voren, zoals gezichtsontgrendeling, e-mailtoepassing, opnames van internetdatagebruik en een nieuwe kalender. Omvat ook Near-Field Communication (NFC) ondersteuning.

  • Android 3.0 honingraat

Vervolgens heeft Google eerder ook het Honeycomb Android- besturingssysteem met versie 3.0 uitgebracht. waar zijn aanwezigheid is gewijd aan tablet-apparaten. Zijn debuut werd gemaakt op de Motorola Xoom. Honeycomb zelf brengt een aantal goede veranderingen, bijvoorbeeld, zoals het blauwe thema en de preview voor widgets. Bovendien zijn de navigatieknoppen ook direct op het scherm weergegeven (virtuele knop) zodat het apparaat geen fysieke knop nodig heeft.

  • Android 2.3 Gingerbread

Nu is de Android Gingerbread-versie 2.3 waarmee ondersteuning voor de camera aan de voorkant kan worden toegevoegd zodat gebruikers van Android-apparaten ook selfies kunnen maken die nu vaker voorkomen. In deze Gingerbread heeft Google ook een aantal functies voor batterijbeheer geïmplementeerd die de gebruiker informeren over de toepassing of functie waarmee de batterij kan worden leeggemaakt. Wat betreft het Gingerbread-toetsenbord gemaakt in blauw en een toename van de ondersteuning voor multi-touch.

  • Android 1.5 Cupcake

Deze beroemde Android heeft een naam die zo grappig is omdat het Android 1.5 Cupcake wordt genoemd. Iedereen die het hoort, zal zich zeker een cakevorm herinneren die schattig en mooi is en in versie 1.5 is dit de naam van deze zoete snack die wordt gebruikt. Voor de Cupcake-versie zelf wordt eerst een schermtoetsenbord meegeleverd. De aanwezigheid van deze functie zal zeker het fysieke toetsenbord vervangen dat eerder werd gebruikt in een Android Mobile-apparaat.

Niet alleen dat, een ander voordeel wordt gevonden in de mogelijkheid om een ​​nieuwe video op te nemen die met succes aan de cupcake is toegevoegd. Van Google heeft ook geholpen bij het openen van de SDK van de Android-wighet, zodat de ontwikkelaar als derde zijn eigen wighet kan maken. De bovenstaande beschrijving is een volledige beschrijving van de nieuwste informatie over het bereik van namen van de aanbevolen Android-varianten voor u om een ​​referentie te maken als u van plan bent om het nieuwste type Android-gebaseerde Mobile te hebben. Verschillende soorten Android-varianten kunt u een verwijzing maken om te zien hoe groot uw doel mobiel. Ga dus voor meer informatie naar je favoriete elektronicawinkel en ontvang direct de promo- en kortingskorting om het te kopen. Hiermee kunt u het krijgen tegen een betaalbare en goedkope prijs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *