Het is eigenlijk niet moeilijk om een ​​MI Redmi-account te omzeilen zonder pc. Maar veel mensen begrijpen niet de juiste manier om de bypass te doen. Als gevolg hiervan kiezen eigenaren van smartphones ervoor om het te verkopen of een andere manier is om hulp te vragen aan een mobiele servicemedewerker. Als je iets soortgelijks ervaart, doet het nooit pijn om een ​​aantal manieren in dit artikel toe te passen.

Xiaomi-smartphones zijn nu steeds populairder bij het publiek, geen uitzondering in het thuisland. Voor degenen die al een smartphone gebruiken, is het zeker bekend met het MI-account. Het account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot services op Xiaomi-smartphones. Helaas vergeet de eigenaar soms het wachtwoord om toegang te krijgen tot het account. Welnu, hier zijn enkele manieren om MI Redmi-accounts te omzeilen zonder een pc die kan worden toegepast.

 • Reset MI Redmi-account

Over MI-accounts gesproken, er zijn eigenlijk veel gemakken verkregen door Xiaomi-smartphonegebruikers. Enkele voordelen zijn het downloaden van verschillende thema’s en het maken van back-ups van gegevens op mobiele apparaten. Helaas vergeten gebruikers soms dit accountwachtwoord omdat ze de smartphone verkopen. Als gevolg hiervan is het de nieuwe eigenaar die moeite heeft om toegang te krijgen tot MI-accounts. Als u hier last van heeft, probeer dit dan zodat de mobiele telefoon kan worden gebruikt.

 • Verzend een ontgrendelingsverzoek

De eerste stap is om te resetten. Over het algemeen omzeilen de MI Redmi-account zonder een pc door de meeste Xiaomi-gebruikers wanneer ze met hetzelfde probleem worden geconfronteerd. Maak hiervoor foto’s van Xiaomi-dozen / dozen, foto’s van inkoopfacturen. Dien dan een aanvraag in op de website van Xiaomi. Selecteer op de webpagina de optie voor het indienen van de ontgrendelingsaanvraag. Als u het niet begrijpt, moet u eerst het taalmenu vervangen.

 • Vul het ontgrendelaanvraagformulier in

Wanneer u een ontgrendeling aanvraagt, krijgt u niet meteen hulp bij het openen van een MI-account. U moet het verstrekte formulier invullen. Het is het beste om het formulier nauwkeurig in te vullen, zodat verificatie wordt goedgekeurd. De vragen die rijzen zijn eenvoudig, van het IMEI-nummer van de mobiele telefoon tot de locatie waar u de telefoon hebt gekocht. Dit wordt meestal gedaan om ervoor te zorgen dat de telefoon niet wordt gestolen.

 • MI Account Wachtwoord Herstel

Naast het omzeilen van het MI Redmi-account zonder een pc hierboven, kunt u het account ook op andere manieren resetten. Deze methode kan worden gebruikt door een MI-account te herstellen. Net als bij de bovenstaande methode heeft deze stap hetzelfde doel, namelijk het heropenen van het MI-account. Hier zijn de eenvoudige stappen die u kunt nemen.

 1. De eerste stap is om de officiële Redmi-website te openen via een andere smartphone
 2. Selecteer de optie Unlock-aanvraag verzenden op de website-pagina
 3. Selecteer vervolgens de optie Wachtwoord vergeten en u zult herstellen
 4. Bereid de gegevens voor die nodig zijn om het account te herstellen
 5. Zorg ervoor dat uw e-mailadres, mobiele nummer en IMEI-nummer geldig zijn
 6. Vul de gegevens in en selecteer de optie voor het opnieuw instellen van het wachtwoord
 • Omzeil accounts via een HP-verkoper

Nog een manier om het MI Redmi-account te omzeilen zonder een pc die u kunt implementeren. Deze methode is om contact op te nemen met de verkoper van de smartphone. Deze methode is vrij effectief als u niet de mogelijkheid hebt om de smartphone te omzeilen. Om deze derde stap te implementeren, moet u echter eerst het adres van de smartphoneverkoper bevestigen. Doe de volgende dingen.

 1. Vraag de verkoper naar de status van het mobiele MI-account
 2. Is er een back-upwachtwoord dat door de vorige eigenaar is gebruikt
 3. Vraag de verkoper of u ooit een distributeur-ROM hebt geïnstalleerd omdat dit effect heeft op uw MI-account

Dit zijn enkele van de opties die u kunt implementeren om smartphoneaccounts te verwerken die zijn vergrendeld of die niet kunnen worden geopend. Controleer vóór de implementatie de beveiliging van de smartphone, omdat niet alle stappen direct succesvol kunnen zijn. Als dat niet werkt, zijn er mogelijk onvolledige gegevens of stappen die u hebt gemist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *