Social media heeft nu een ongeëvenaarde populariteit, dit kunnen we zien en realiseren van het grote aantal gebruikers over de hele wereld. Een van de communicatiemedia die bijna iedereen heeft is Whatsapp of wat meestal wordt afgekort als WA. Dit sociale netwerk is populair bij het publiek, waar ze gemakkelijk vrienden kunnen maken en kunnen communiceren met andere mensen, gewoon door hun Android-nummers op te slaan die ook een whatsapp-account hebben.

Wanneer het nummer automatisch wordt opgeslagen, wordt het WhatsApp-account automatisch toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen. Niet alleen smartphonetypen, zelfs Whatsapp kan worden gebruikt op alle elektronische apparaten zoals computers, laptops, iPads, tablets en nog veel meer. In feite zijn er nog andere gemakken behalve dat je kunt chatten, online telefoneren, online video, de status delen, enzovoort, je kunt ook je chat vastleggen of dubbele gesprekken in WA. Hoe doe je het Er is een gemakkelijke en snelle manier in deze kwestie. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te kiezen Chat Wa naar de computer te kopiëren en op te slaan in de vorm van een doc, docx-bestand in Microsoft Word of door te sturen naar andere sociale media op Instagram, Line, Facebook, Twitter, pad en nog veel meer.

Als je van plan bent om je Whatsapp-chat te kopiëren, of het nu gaat om een ​​chat of belangrijke informatie, zal de onderstaande beschrijving je de details van de stappen vertellen. Je let gewoon op en kijkt goed. Vergeet niet om een ​​mobiel of ander apparaat met whatsapp-account voor te bereiden, zodat u het kunt beluisteren en direct kunt oefenen. Laten we samen meer leren.

Hoe Whatsapp Chat eenvoudig en snel te kopiëren

Het eerste dat we zullen bespreken met betrekking tot het kopiëren van chat of informatie op WA is het dupliceren van chat om te delen met andere vrienden op sociale media. Deze methode is gemakkelijker te doen dan verplaatsen naar een computer of laptop. Wil je weten hoe? Open eerst uw whatsapp-account en open vervolgens het gesprek of de locatie van het chatgedeelte dat u wilt dupliceren. Na die lange druk op de chat. Vervolgens verschijnen bovenaan een aantal pictogrammen. Kies de optie met het dubbele vierkante symbool. Daarna verschijnt het bericht “Bericht gekopieerd”. U hebt de chat met succes gekopieerd, de volgende stap is gewoon uw bestemming kiezen of u deze in een notitie wilt opslaan of naar een vriend wilt doorsturen. Om een ​​duplicaat te kopiëren en op te slaan, hoeft u alleen maar lang op de pagina te drukken en vervolgens te “plakken”, het is klaar. Makkelijk toch?

Wat als u het op een computer of laptop in Word-indeling wilt opslaan? Maak je geen zorgen, je kunt het ook gemakkelijk en snel kopiëren. Benieuwd hoe? Raadpleeg de volgende stappen:

 1. De eerste stap, kopieer de WhatsApp-chat naar de computer door de website.whatsaap.com te openen op een computer of laptop met Firefox-browser of Chrome.
 2. Na het succesvol openen, verschijnt de volgende pagina in de Whatsapp-streepjescode.
 3. Open vervolgens de WA-account op de cel die u wilt kopiëren
 4. Selecteer vervolgens het tabblad “Chatten”
 5. Kies het menupunt drie in de bovenhoek
 6. Kies de Whatsapp Web-optie
 7. Klik op het plusteken of met het symbool (+)
 8. Blijf naar de browser in de streepjescode eerder op web.whatsapp.com wijzen
 9. Op deze pagina ziet u automatisch alle chats en kunt u deze bekijken op uw mobiel
 10. Vervolgens selecteert u de chat die u wilt kopiëren door deze te selecteren zoals tekst normaal kopiëren
 11. Open daarna Microsoft Word
 12. De laatste stap die u hoeft te ‘plakken’ of ‘plakken’ en op te slaan, kunt u ook rechtstreeks afdrukken als u dat wilt.

De manier die we hierboven hebben besproken is vrij eenvoudig, toch? Nu hoeft u niet meer verward of bezorgd te zijn om iets te kopiëren dat u belangrijk vindt en dat u wilt dupliceren in de WhatsApp-communicatietoepassing. Maar als een toegevoegde notitie kopiëren op deze manier kan alleen kopiëren in de vorm van tekst of alleen schrijven zonder foto’s, video’s, muziek of andere bijlagen. Als u andere media wilt opnemen, moet u deze één voor één op uw apparaat downloaden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *