Het gebruik van computerapparatuur is tegenwoordig niet de enige geavanceerde technologie die voor werk kan worden gebruikt. Er is één apparaat dat we Android noemen dat we kunnen gebruiken om Ms Office te bedienen, dat we normaal op een computerapparaat gebruiken. Deze verfijning zal het ons gemakkelijker maken om het werk te besturen zonder een Office-laptop te openen. Aanvankelijk had ik moeite met het gebruik van mevrouwexel omdat het display op het bureaublad anders is dan het display op de mobiele telefoon (HP). Ms.exel werkt veel vanaf we kunnen een Adsense-inkomstenoverzicht maken met exact hetzelfde aantal als we het op een computer of laptop gebruiken.

Met behulp van Ms.Exel op Android moet u eerst de applicatie in PlayStore installeren. Doe het rustig aan, want als we mevrouw Excel willen gebruiken, hoeven we mevrouw Word, mevrouw Power Point, mevrouw Access en mevrouw Publisher niet te installeren. Vrienden installeren gewoon mevrouw Excel, maar omdat mevrouw Office verschillende toepassingen heeft, is er zeker een suggestie voor het installeren van mevrouw kantoor. Ms. Excel die wordt gebruikt, is de nieuwste Ms. Excel die volgens de Android-versie van.m.exel update is. Omdat als u nog steeds de oude msexel gebruikt, het bestand niet kan worden gebruikt en eerst moet worden bijgewerkt. De nieuwste Ms. Excel is mevrouw Excel 2016 of 2017, terwijl de vorige Mevrouw Excel isExem 2010, mevrouwexel 2008, mevrouwexel 2007 en mevrouwexel 2003.

Een complete manier om Ms.Exel op Android te gebruiken

  1. De eerste stap Installeer de Ms.Exel-applicatie in Play Store.
  2. Volgende Maak een nieuw bestand klik + Nieuw of open een bestaand bestand.
  3. Als u een nieuwe klik + Nieuw maakt en Kies welk bestand u wilt maken, ziet u verschillende opties, zoals: Leeg werkboek, Een lijst maken, Totaal registreren, Mijn taken volgen, Mijn geld beheren, Persoonlijk budget,
  4. Familiebudget, Hypotheekcalculator, Afdelingsmanager Hoger onderwijs, Campusvergelijkingstracker,
  5. Huishoudnotitieboekje, Wekelijkse taakplanning, Dagelijkse planning, Urenstaat, Factuur, Reiskosten tracker,
  6. Reisplanning, Online Verkooptracker, Prijsplanner, Persoonlijke inventaris, Oefenlog, Oefening Videotracker en Planning Een vakantie.
  7. Hoe de bladnaam te veranderen: Klik op blad 1, dan kunt u kiezen uit Naam wijzigen, Kleur, Dupliceren en Verplaatsen.
  8. Maak schrijven of typ een Android .exel-werkblad dat op het werkblad klikt, waarna een schaarafbeelding verschijnt om het bestand te knippen, er is een kopie en plak afbeelding, Leeg om het type te verwijderen,
  9. Bewerken om de tekst te maken of het type te wijzigen.
  10. Om volledig te bewerken, klikt u op de letter A met het potloodlogo en kijkt u naar beneden. Er zijn veel opties zoals dikker maken, cursief maken en onderstrepen. Ga weer naar beneden vele opties alsjeblieft vrienden zien voor jezelf.

Het is duidelijk niet de tutorial hierboven hoe te gebruiken. Hier maak ik meestal een samenvatting van het Adsense-advertentiesresultaat dat elke ochtend wordt verzonden, zodat mastimon.com kan bepalen hoeveel meningen er elke dag zijn met de samenvatting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *