Wil je goede fotovaardigheden hebben maar geen geavanceerde camera? Aarzel niet, in dit verfijnde tijdperk zijn Android- of Smartphone-camera’s uitgerust met cameraspecificaties die goede fotoresultaten ondersteunen. Het is alleen dat, je moet weten hoe en tips voor het maken van goede en juiste foto’s met een Android-telefoon om foto’s te krijgen zoals met een camera. Sommige fotografietechnieken op een smartphone die u moet leren, zijn onder andere hoe u een camera instelt, hoe u het perspectief van een camera kunt nemen, aandacht kunt besteden aan goede verlichting en hoe u foto’s kunt maken. Hoewel uw fototools beperkt zijn tot de beschikbare, zijn zelfs goedkope Android-apparaten ontworpen met de Android-camera van de beste kwaliteit in gedachten.

Probeer de onderstaande eenvoudige, praktische methoden om de beste foto’s te maken, zoals beroemde fotografen. De gemakkelijke manier kan echter snel worden geoefend door beginners. Op deze manier kunt u ook uw vaardigheden of foto’s verbeteren met uw mobiele telefoon. Laten we de volgende informatie en tips bekijken:

Hoe u foto’s maakt met een Android-telefoon zodat de resultaten goed zijn

  • Reinig de cameralens van Android

Het eerste wat u moet doen, is de HP-camera reinigen. Waarom moet het gebeuren? Omdat uw zweethanden ongewild de hoofdcameralens op uw smartphone kunnen raken. Welnu, de olievlekken of zweet zullen uiteindelijk een dunne vlek op de lens achterlaten zonder dat je het weet. Gebruik een schone tissue om de cameralens schoon te maken, zodat deze schoon is en de resultaten van de foto later niet stoort.

  • Zorg voor voldoende verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste factoren van een foto die goed of niet goed wordt genoemd. Fotografie zelf heeft de echte betekenis van “schilderen met licht”. Om deze reden is licht een zeer belangrijke component bij fotografische activiteiten. Zorg er vóór het fotograferen voor dat het object qua belichting helder genoeg is.

  • Camerastabiliteit behouden

De gemaakte foto’s zullen veel beter zijn als de camera in een stabiele positie kan doorgaan. Dit betekent dat de camera niet trilt of dat er trillingen van de hand zijn tijdens het fotograferen. Als deze niet stabiel is, is de foto natuurlijk onscherp en kan deze niet scherpstellen. Als uw hand inderdaad onstabiel is, probeer dan een statief of mobiele standaard te gebruiken zodat de stabiliteit van de camera beter behouden blijft.

  • Benader het foto-object niet in zoom

Een van de fouten die vaak wordt gemaakt bij het fotograferen, is zoomen op verder gelegen objecten. Het gebruik van de zoomfunctie is eigenlijk prima, maar de gemaakte foto’s kunnen wazig of wazig zijn omdat het focusniveau van de afbeelding afneemt. Om dit te overwinnen, probeert u de afstand tussen uzelf en het object niet zo ver weg te plaatsen dat u geen zoom hoeft te gebruiken. Fotograferen zonder zoom zal er origineler uitzien, niet gebroken en helder. Laat u dichter bij het object staan ​​om een ​​goede positie te vinden om foto’s te maken in plaats van de zoomfunctie te gebruiken die de kwaliteit van de foto daadwerkelijk vermindert.

  • Maak foto’s vanuit verschillende hoeken

Fotohoeken worden vaak hoeken genoemd. Hoekopnamen kunnen een groot effect hebben op de gemaakte foto. Als u meestal alleen vanuit een gewone hoek foto’s maakt, zijn de resultaten van de foto normaal. Probeer de hoek van de foto te wijzigen. Misschien kun je het doen vanuit verschillende of ongebruikelijke hoeken. Verschillende fotohoeken zullen handig zijn om foto’s met verschillende en unieke accenten te maken.

  • Profiteer van hoge resolutie

Tegenwoordig zijn veel mobiele camera’s uitgerust met functies waarmee u de beeldresolutie kunt kiezen die u wilt gebruiken. Als u nu foto’s van goede kwaliteit wilt maken, kiest u eerst de hoogste resolutie voordat u een object fotografeert. Probeer echter eerst de geheugencapaciteit van uw mobiele telefoon te controleren. Omdat in het algemeen hoe hoger de gekozen resolutie, hoe groter de bestandsgrootte van uw opnamen.

  • Verfraai opnieuw met de Photo Editor-toepassing

De foto’s worden nog cooler als ze een vleugje mooie en unieke fiter uit verschillende bronnen krijgen. Een van hen gebruikt een photoeditor-applicatie die eenvoudig op uw mobiele telefoon kan worden gedownload. Naast het gebruik van het aanraakfilter, kunt u de resultaten van het portret verfijnen door het in contrast, helderheid en bijsnijdmodi in te stellen. Houd er echter rekening mee dat u het niet overdrijft bij het bewerken van uw foto’s. Waarom? Te veel bewerken kan de originaliteit van de foto elimineren. Vergeet niet dat applicaties zoals foto-editors alleen worden gebruikt om te verfraaien en niet te wijzigen.

  • Gebruik de flitser niet

Bijna alle Android- of smartphones hebben flits- of flitsfuncties. Voor de beste fotoresultaten moet u deze flitser echter niet gebruiken. In feite, in feite alleen DSLR-camera’s, wordt de flits alleen gebruikt in dringende omstandigheden. Weet jij dat? Elke foto zal er zeker beter uitzien als het gebruikte licht natuurlijk is. U hebt de flitsfunctie nodig wanneer u objecten alleen in donkere omstandigheden fotografeert.

  • Regel van derden

De regel van derden is de volgende truc in de wereld van fotografie. Met deze functie kunt u foto’s maken met geweldige foto’s. Welnu, in deze pertga-regel moet u objecten parallel aan het horizontale of verticale pad plaatsen. Met andere woorden, onze ogen zullen scherpstellen op het beeld dat in drieën is verdeeld, waarbij het onderwerp zich in het midden van de foto bevindt.

  • Gebruik de HDR-modus

Deze HDR is de modus die op de meeste Android-camera’s wordt gevonden. De functie zelf is om foto’s te maken met stilstaande objecten. Deze modus zorgt ervoor dat de belichting en schaduwen in de foto gelijkmatig worden belicht Deze modus is ook erg handig voor gebruik bij een hoog contrast. U kunt ook de twee beste foto’s in één foto combineren om tegelijkertijd te worden belicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *