Weten eerder met de komst van de aardbeving die momenteel wordt gezocht, hoe niet in Indonesië is niet een nieuw ding deze ramp gebeurde. Een paar jaar geleden vond de aardbeving met een kracht van 6,5 plaats in Atjeh met aanzienlijke verliezen. Een maand geleden was er ook een aardbeving met tsunami’s in Palu, Sigi en Donggala. Voor vrienden die een huis hebben in een gebied waar een aardbeving mogelijk is, is het beter om een ​​van de 5 aardbevingen te hebben die Android-applicaties detecteert. Deze applicatie is erg handig om overal waar je bent te waken, omdat je altijd een mobiele telefoon bij je hebt. Indonesië is een regio die erg gevoelig is voor aardbevingen, vooral op Java.

Eerder heb ik een artikel gemaakt: Hoe weet je dat de Tsunami zal komen nadat de aardbeving plaatsvond voor degenen die geen Android Mobile hebben. Ik heb de Donlowad Link Android-applicatie niet gegeven voor aardbevingdetectie omdat deze blog geen Donlowad-blog is. Je kunt de applicatie downloaden in Play Store. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of er een aardbeving heeft plaatsgevonden of niet. Een van hen ziet thuis een neonlicht, of het nu knippert, uit gaat of niet. Wanneer zich een aardbeving voordoet, moet er elektrische interferentie optreden omdat de elektrische paal en kabel moeten bewegen en dit veroorzaakt de stroom van elektriciteit niet stabiel.

Het volgende is een beschrijving van 5 aardbevingsdetectietoepassingen die u kunt gebruiken, kies een toepassing die volgens u eenvoudiger en lichter is op de HP

 • Trillingsmeter

Reeds gedownload tot wel 5 miljoen gebruikers, inclusief applicaties die veel worden gebruikt. Deze applicatie kan worden uitgevoerd op Android-versie 2.2 en hoger met een applicatiegrootte van 2,7 MB. Deze applicatie werkt met sensoren die trillingen van de aardbeving meten en de omvang van de aardbeving kunnen achterhalen, compleet met de impact van een aardbeving die kan optreden.

 • Aardbeving Alert

Aardbeving Alrt! is maar liefst 5 miljoen gebruikers gedownload, naast het detecteren van aardbevingen, heeft deze applicatie vele functies zoals:

 1. Nieuws over aardbevingen over de hele wereld
 2. Kan aardbevingslocaties op de kaart zien
  alrm
 3. Volledige kaart op basis van satelliet
 4. Toont een kaart met de omvang van de aardbeving
 • Aardbeving Detector

Het ziet eruit als een Star-knop op een computer met een grote 3.1 mb-applicatie en kan worden uitgevoerd op Android-versies 2.3.3 en hoger. Het gebruik van deze applicatie is heel eenvoudig, u drukt eenvoudig op de knop en deze applicatie biedt ook Alrm om een ​​waarschuwing te geven wanneer er een aardbeving optreedt.

 • Multimaatregelen: onze alles-in-1

Deze applicatie heeft 12 tools die verschillende functies hebben, waaronder: Decibel, Teslameter, Kompas, Timer, Seismometer, Metronome, Stopwatch, Waterpas / waterpas, Surface Level, Plumb Bob, Protactor en Ruler. onder de 12 apparaten is er een die specifiek een aardbeving detecteert, de seismometer die trillingen en bewegingen van het apparaat kan detecteren.

 • 6e seismometer

Deze applicatie dient naast het detecteren van aardbevingen ook om de soepelheid van de snelheid van de auto te controleren en er is ook Alrm met 3 gevoeligheidsniveaus en kan gegevens exporteren via e-mail. Deze applicatie neemt minder ruimte in beslag, slechts 15 MB en kan draaien op Android-versie 2.2.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *