Een applicatie die bijna altijd op Android Mobile is, is Whatsapp. Deze software is een instant messaging-toepassing die erg populair is bij het publiek vanwege het gebruik ervan dat zeer eenvoudig en praktisch is, relatief mild in vergelijking met andere sociale media, daarnaast is de naam trendy en vertrouwd voor mensen. Zijn er mensen die dit sociale netwerk nog niet hebben gebruikt?

Bijna iedereen heeft er geen uitzondering op. Weet je op basis van enquêtes dat WhatsApp de meest gebruikte sociale media-applicatie is, gevolgd door andere bekende sociale netwerken zoals Instagram, Line, Facebook, Twitter en nog veel meer. Naast de mogelijkheid om te chatten of berichten te verzenden, de status te delen, in groepen te chatten, maakt deze geavanceerde applicatie het ook mogelijk om informatie te delen door chats of berichten naar de nummers van anderen door te sturen.

Met deze doorstuurfunctie kunt u berichtinformatie doorsturen vanuit groepschats of individueel. Doorgestuurde berichten worden gemarkeerd met een label waarmee u kunt achterhalen of het bericht echt een bericht is dat is geschreven door uw vrienden of familieleden of zelfs van iemand anders. Als je van plan bent om door te gaan met chatten maar nog steeds in de war bent, is de manier eigenlijk vrij eenvoudig, het is gewoon dat de “doorsturen” -functie vrij verborgen is voor onze kijk op smartphones. Dus hoe stuur je het bericht door naar het aantal andere mensen dat we willen bezoeken op Whatsapp? Hieronder ziet u hoe. Eens kijken

Whatsapp (Wa) -berichten doorsturen naar de nummers van anderen

  1. De eerste stap, open uw Whatsapp-account op een Android-mobiel of ander elektronisch apparaat.
  2. Open het gesprek waarvoor u het bericht wilt doorsturen naar een ander contactnummer
  3. Wanneer u het vindt, blijft u het bericht aanraken totdat de menu-opties bovenaan verschijnen.
  4. Op deze pagina staan ​​verschillende opties, die we graag willen benadrukken zijn de opties om door te gaan, namelijk de pijlen naar links en naar rechts. Als u op de linkerpijl in de rechterbovenhoek van het scherm drukt, wordt het bericht beantwoord waarnaar u wilt gaan. Terwijl de pijl naar rechts functioneert om berichten door te sturen die niet in de chatgroep staan ​​of meer precies naar andere wa-accountnummers.
  5. Nadat u de pijl naar rechts hebt geselecteerd, hoeft u alleen maar te zoeken naar het nummer van de vriend waarnaar u wilt gaan.
  6. Als u klaar bent, drukt u op ‘Verzenden’ of ‘verzenden’

Makkelijk toch? Alle dingen kunnen worden vergemakkelijkt met één aanraking en niet ingewikkeld. Je hoeft ook niet duizelig en bezorgd te zijn, verschillende interessante functies in WhatsApp zijn zeker erg nuttig, laten we profiteren van alle unieke functies. Dus een eenvoudige tutorial voor het snel en gemakkelijk doorsturen van berichten op WhatsApp. Hopelijk kan deze informatie uiteindelijk de kennis over de verfijning van de Whatsapp (Wa) -applicatie vergroten, vooral dit artikel is geschikt voor u die het net heeft gebruikt of als een beginner. U kunt beginnen met het doen van de bovenstaande methode om een ​​privébericht of chat in een groep door te sturen. Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste services van WhatsApp bijwerkt, want zoals we van dag tot dag weten, wordt deze applicatie altijd bijgewerkt om meer gemak voor de gemeenschap van deze populaire sociale media te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *