In een steeds verfijnder tijdperk kunnen alle dingen met slechts één apparaat worden voltooid. In het verleden moesten e-mails voor zowel Yahoo als Gmail op een computer worden gebruikt, nu niet. U kunt e-mailberichten verzenden met alleen uw Android of Smartphone waar en wanneer u ze nodig hebt. Interessant is het niet? Computers of laptops zijn niet noodzakelijkerwijs iedereen heeft het, maar mobiel, iedereen heeft het, toch?

E-mail wordt meestal gebruikt om documenten, bestanden of belangrijke bestanden te verzenden. Weer anderen gebruiken e-mail voor werkdoeleinden, zoals het verzenden van bepaalde informatie met betrekking tot het bedrijf. Voor studenten en schoolkinderen wordt e-mail gebruikt om opdrachten naar leraren of docenten te sturen. Welnu, in tegenstelling tot andere sociale media zijn e-mails beter voor het verzenden van een aantal informatie, zowel documenten, bestanden, video’s, afbeeldingen, mappen enzovoort, die groter en in grote hoeveelheden zijn. Niet iedereen weet echter hoe hij berichten moet verzenden via Android mobiel. In plaats van zelfs maar te weten dat Mobile ook e-mailberichten kan verzenden. Maar op deze manier zal het natuurlijk gemakkelijker en sneller zijn, toch? Welnu, de e-mailprovider op Android zelf kan worden gebruikt vanaf Gmail, Yahoo, icloud, outlook en yandex. Alles kan worden gebruikt volgens uw behoeften en welk type e-mail u gebruikt.

Nu gebruiken zelfs de meest geavanceerde mobiele telefoons e-mailaccounts als hun Google-accounts. Het is dus erg praktisch als u die ene e-mail voor uw Google-account en persoonlijke e-mail ook gebruikt om berichten te verzenden. Niet zelden kunt u ook in één apparaat meer dan één e-mail tegelijkertijd met hetzelfde apparaat openen. Als u hier niet weet hoe u een e-mailbericht via Android moet verzenden, kunt u het bericht beantwoorden of beantwoorden, Doorsturen of doorsturen naar de instellingen. Raadpleeg de volgende stappen voor volledige informatie.

Hoe berichten via e-mail te verzenden Yahoo en Gmail met behulp van mobiele telefoons

De e-mailtoepassing op de HP gebruiken

Tegenwoordig zijn de meeste mobiele telefoons uitgerust met e-mailapplicaties. Of zelfs voor Gmail-gebruikers, is deze applicatie ook ingebed in verschillende soorten mobiele telefoons. Wilt u controleren of uw mobiele telefoon een e-mailtoepassing heeft? Volg in dat geval de zelfstudie voor het verzenden van berichten via de e-mailtoepassing op Android als volgt:

 • Open de applicatie en log in om uw e-mailaccount in te voeren. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in.
 • Nadat u de e-mailpagina van uw account hebt ingevoerd. Het scherm ziet er bijna precies uit als de e-mailpagina op uw laptop of computer, alleen de Android-versie ziet er eenvoudiger uit.
 • Let vervolgens op de afbeeldingoptie “potloodpictogram” in de rechteronderhoek van de pagina om het verzenden van berichten om te schakelen. Selecteer of raak de foto aan.
 • Op die pagina kunt u al berichten of informatie schrijven om te verzenden. Sommige van de opties die u moet invullen, zijn onder andere het invullen van “Aan” met uw e-mailadres van bestemming, vervolgens “Onderwerp” met de titel van de te verzenden informatie en vervolgens “E-mail schrijven” met de inhoud van uw informatiebericht dat naar de ontvanger moet worden verzonden.
 • Als u bestanden, documenten, foto’s of video’s wilt bijvoegen, klikt u op het pictogram als een speld aan de rechterkant van het scherm. Selecteer uw document en voltooi het bijvoegen. U kunt bestanden direct met meerdere nummers markeren en ze in één keer verzenden met “Selecteren”.
 • Nadat het verzonden bericht echt klaar is om te worden verzonden, selecteert u het pictogram zoals een papieren vliegtuigje met de positie rechtsboven. Wacht tot het verzenden van berichten is voltooid en uw e-mailbericht naar de bestemmings-e-mail is verzonden.

Gebruik hulp van een webbrowser

Als u de e-mailtoepassing niet op uw mobiel wilt gebruiken, gebruikt u de webbrowser die al op uw Android-telefoon staat. De webbrowser die u gebruikt is voor uw gemak, of het nu Google, Chrome, internet Explorer, Opera mini, Mozilla enzovoort is. Houd rekening met het volgende om specifiek te zijn:

 • Open de inlogpagina naar de hoofdpagina van de e-mail. Als u Gmail gebruikt, schrijft u in de zoekoptie “Inloggen Gmail” dan wordt u automatisch doorgestuurd naar de gmail-webpagina. Evenzo met Yahoo.
 • Nadat u de e-mailaanmeldingspagina heeft gevonden, wordt u gevraagd uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in te vullen.
 • Na het inloggen hebt u de e-mailpagina van uw account ingevoerd. In dit stadium.
 • U kunt al e-mailberichten verzenden.
 • De pagina die u in een webbrowser ziet, zal niet veel verschillen van wanneer u de e-mailtoepassing gebruikt.
 • Bovendien is de procedure voor het verzenden van berichten bijna hetzelfde als het verzenden van berichten in de e-mailtoepassing.
 • Zie de punten 4 tot 6 over het verzenden van berichten met behulp van de e-mailtoepassing op de mobiele telefoon in de vorige beschrijving.

Heel gemakkelijk toch? In de e-mailservices op computers zijn laptops en mobiele telefoons hetzelfde. Alle opties en menu’s zijn beschikbaar. Via Android wordt u ook gefaciliteerd in het beantwoorden van berichten, het verwijderen van berichten, het wijzigen van profielfoto’s, het wijzigen van namen of verschillende andere instellingen die we meestal alleen doen met behulp van een laptop of computer. Als u een groot aantal bestanden wilt verzenden, is dit niet gebaseerd op welk apparaat u gebruikt. Via Android kunt u ook grote en grote hoeveelheden verzenden. Hoe doe je het Als de verzonden bijlage meer dan 25 MB is, is dat de maximale limiet. Vervolgens kunt u hulp gebruiken van Dropbox- of Google Drive-services.

Hoe weet u of het bericht dat we hebben verzonden al dan niet is verzonden? Heel eenvoudig, net als wanneer u het op uw computer en laptop gebruikt, kunt u het controleren in de kolom Verzonden box. Als het bericht dat u hebt verzonden er is met de status verzonden, is uw bericht automatisch verzonden. Niets is te moeilijk toch? De bovenstaande beschrijving is een eenvoudige methode voor het verzenden van e-mailberichten. Zowel Yahoo als Gmail gebruiken bijna dezelfde manier. U zult niet in de war zijn of bang zijn dat het bericht niet of zelfs verkeerd is verzonden, want via een mobiel apparaat zijn niet minder duidelijke menu’s en opties zoals op uw computer of laptop. Oefen het onmiddellijk zelf en voel het gemak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *