Er is altijd een melding wanneer de Game-applicatie op je Android verandert, natuurlijk voelen we ons er ongemakkelijk bij. Een game die me boos maakt, is de COC Game Application, die altijd informatie geeft over eventuele updates in de game, zodat bijna elke keer dat de telefoon trilt en wordt ingeschakeld. Hierdoor raakt uw mobiele batrai snel leeg. Ik ben op zoek naar manieren om elke toepassing uit te schakelen die informatie geeft en mijn batterij leegmaakt. Het blijkt dat de weg heel eenvoudig is, net genoeg om van de applicatie te houden die je wilt deactiveren, dan gaat een melding die ijverig op je mobiel verschijnt verloren.

Ik gebruik deze Samsung J3 dus wees niet verbaasd als het menu een beetje anders is dan wat je hebt, pas gewoon de plaats aan. Hier leest u hoe u eenvoudig meldingen van een Android-applicatie of Game eenvoudig kunt uitschakelen. Als u Oppo-, Nexian-, Nokia- en Xiaomi-smartphones gebruikt, kijk dan naar de instellingen.

Hoe gemakkelijk Android-applicatie- of gamemeldingen eenvoudig uit te schakelen 2019

  1. Open het menu en selecteer Instellingen.
  2. Er zijn verschillende selecteren, klik op de applicatie.
  3. Selecteer of klik in het bovenste menu op Toepassingsbeheer.
  4. Selecteer of klik op de toepassing waarvoor u de melding wilt uitschakelen (ik selecteer COC-game).
  5. Klik of laat de Check Display Notification los om de groene en vervolgens alle uit te schakelen
  6. meldingen van de game worden niet ingevoerd.

Dit is de tutorial voor het uitschakelen van meldingen voor al uw Android-applicaties. Deze methode is zeer effectief en wordt gegarandeerd door WORK omdat bewezen is dat alle meldingen over dorpsaanvallen en upgrades in mijn COC-spel niet meer zijn ontstaan, omdat het bijna elke keer dat er een melding is over de laatste informatie uit de staat van het dorp in het COC-spel erg storend is, hopelijk nuttig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *