De activiteit van het afdrukken van afbeeldingen of andere belangrijke documenten is iets dat niet van ons allemaal kan worden gescheiden. Vooral voor studenten, studenten, werknemers, werknemers en bepaalde werkgevers hebben ze bijna elke dag deze service nodig. Het kan niet worden ontkend dat de drukactiviteit een van de behoeften van het heden is geworden. Bovendien is het bestaan ​​van een Android-mobiel nu inderdaad buitengewoon. We kunnen ons voorstellen dat iedereen één of zelfs meerdere smartphones moet hebben omdat de prijs zeer betaalbaar is. Bovendien heeft de Android-telefoon al veel functies die de activiteiten van zijn gebruikers ondersteunen. De huidige mobiele telefoons willen niet worden overtroffen door de verfijning van een laptop of computer. Bevat opties voor eenvoudig en snel afdrukken. Als we in het verleden alleen konden genieten van gadgets voor het verzenden van berichten via MMS, sms en via de telefoon, wees dan niet verbaasd dat de geavanceerde smartphones van vandaag kunnen worden gebruikt om onze werkbladen te bewerken, op te slaan en te bewerken totdat deze zelfs kunnen drukken. De functies in smartphone worden ook veel gebruikt om iemands activiteiten te ondersteunen om hun werk te kunnen voltooien. Bovendien is dit zeer geschikt en eenvoudig voor diegenen die in een dringende toestand zijn om onmiddellijk af te drukken, als het gebruik van een pc of laptop behoorlijk lastig en tijdrovend zou zijn.

Dit is een praktische oplossing. Misschien is het eenvoudig om werkbladen op Android op te slaan, te bewerken en te maken, maar hoe zit het met rechtstreeks afdrukken vanaf je Android-telefoon? Alles kan eenvoudig worden gedaan, met behulp van de beste afdruktool of printer krijgt u de gewenste afdrukresultaten. Kies de afdrukmedia die geschikt en naar uw mening geschikt zijn, bijvoorbeeld Canon, Epson, HP, Brother, Dell, Lexmark, Fuji Xerox, Samsung en vele anderen. Wat zijn dan de specifieke tips en manieren? Laten we de onderstaande beschrijving volledig bekijken.

Eenvoudig afdrukken via een mobiele Android-telefoon

Er zijn verschillende stappen om toegang tot uw Android tot de printer te krijgen. U hoeft alleen te kiezen welke media u wilt gebruiken, een USB-kabel, Bluetooth of WiFi-verbinding te gebruiken. Als uw printer niet is gedeeld, moet u alleen een USB-kabel gebruiken. Dat is door eenvoudigweg de HP met de printer te verbinden via een USB-kabel omdat in uw eigen smartphone de optie “Afdrukken” of “Afdrukken” beschikbaar is. Een eenvoudigere en tijdbesparende manier dan het inschakelen van een andere pc is om de Cloud Print-functie te gebruiken of de bekende applicatie PrinterShare Premium te gebruiken. Hoe doe je het Je kunt het eerst downloaden in Google Play Store of Apps Store-services. Je kunt het gratis en voordelig downloaden omdat het wordt ondersteund door duizenden beroemde printers uit Indonesië. Voer het proces vervolgens als volgt uit:

  1. Als het installatieproces van PrinterShare Premium is voltooid, schakelt u de Wifi-functie op uw mobiele telefoon in, maakt u een wifi-verbinding die is verbonden met de printer. Als dit het geval is, opent u de applicatie PrinterShare Premium.
  2. Als de toepassing is geopend, selecteert u daarna de optie “Pinter selecteren” in de rechterbenedenhoek. Vervolgens verschijnt het menu “Printer selecteren”, klik op “Wifi in de buurt”, wacht tot het scanproces op de printer is voltooid en selecteer vervolgens de printer die u wilt gebruiken.
  3. In het volgende gedeelte verschijnt een melding, namelijk “Actie gebruiker vereist”. Selecteer nu in dit gedeelte “Gebruik algemeen”. En druk op “Ja om de browser te kunnen downloaden. Wacht vervolgens tot de melding verschijnt “Gefeliciteerd! Uw printer is geconfigureerd “. Ga verder door “Overslaan” te selecteren.
  4. Ga daarna terug naar het hoofdmenu in de applicatie Printershare. Klik op “Documenten”. Selecteer vervolgens “Device Memory” of “SD Card” (dit is eigenlijk afhankelijk van waar u het bestand opslaat om af te drukken). Selecteer vervolgens het documentbestand dat u wilt afdrukken.
  5. Nadat u het document hebt geselecteerd, wordt u naar een melding geleid waar u een voorbeeld van het bestand moet downloaden dat u eerder wilt afdrukken. Vervolgens moet u “Ja” selecteren en wachten tot het downloaden van het voorbeeldbestand is voltooid.
  6. Als u in Bestandsvoorbeeld denkt dat het geschikt en geschikt is, kunt u onmiddellijk de optie “Afdrukken” selecteren en vervolgens selecteren hoeveel vellen u wilt afdrukken. Het afdrukproces begint, hier wacht u gewoon tot het proces is voltooid.

Makkelijk toch? Het duurt een paar stappen en een menu-optie, maar als je al een tijdje weet hoe je het moet doen, kun je het gemakkelijk en snel doen. Het afdrukken van documenten, bestanden, afbeeldingen of foto’s met een WiFi-verbinding ondersteunt de behoeften van afdrukken van verschillende merken printers, zoals eerder vermeld, en ook alle vormen van bestanden die u gemakkelijk kunt afdrukken, zowel in PDF, MS Office, PS, RTF , webpagina’s en nog veel meer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en heeft overal toegang tot afdrukken. Hopelijk is deze informatie nuttig en bedankt voor het lezen van dit artikel. U kunt ook verschillende informatie over internet, computers en Android krijgen op de site sayawrt.com. Blog die persoonlijke ervaringen over ervaringen, verhalen, meningen en beoordelingen bespreekt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *