Technologische verfijning in het tijdperk van vandaag kan veel mensen helpen bepaalde taken uit te voeren. Een daarvan is met een draadloze printer die heel gemakkelijk kan zijn in het voltooien van werk omdat het eenvoudig, gemakkelijk en snel is. Zelfs de verantwoordelijkheid van Android-gebaseerde mobiele telefoons die we hebben, kan ook afdrukken, of het nu een USB-, Wifi- of Bluetooth-verbinding is. Niet alleen met behulp van een smartphone die u hebt, hebt u ooit gedacht aan de verschillende elektronische apparaten die u gebruikt, gemakkelijk kunt afdrukken zonder hulp van een kabel of iets dergelijks of zelfs op afstand kunt afdrukken? Nu, voordat u dit weet, zult u zeker denken dat het eerste wat u moet doen is een printer of stuurprogramma te installeren dat voor uw laptop of computer wordt gebruikt.

Als het stuurprogramma moeilijk te vinden is, zult u het moeilijk vinden om documenten af ​​te drukken, omdat u het stuurprogramma eerst van het internetnetwerk moet downloaden. Best ingewikkeld toch? Maak je nu echter geen zorgen over het bestaan ​​van een draadloze printer, de bovenstaande dingen zijn niet langer van toepassing. Hoe is dat mogelijk? Ja, omdat u alleen een WiFi-netwerkverbinding nodig hebt om op afstand documenten of bestanden te kunnen afdrukken, zonder een USB-kabel van uw elektronische apparaat naar de printer te hoeven verbinden en los te koppelen. U kunt eenvoudig verschillende soorten bestanden afdrukken, variërend van Office, PDF, JPG, webpagina’s enzovoort. Deze methode ondersteunt ook uw behoeften bij het afdrukken met een aantal bekende printermerken, die natuurlijk worden gedeeld via een WiFi- of LAN-verbinding, bijvoorbeeld Canon, Epson, Brother, Dell, Lexmark, Fuji Xerox en anderen. Voor meer informatie kunt u hieronder de volledige beschrijving van de eenvoudige Ngeprint zonder USB bekijken.

Draadloos draadloos afdrukken met wifi

  • Schakel wifi-verbindingstoegang in vanaf uw printer en laptop

Zorg ervoor dat u een draadloos printerapparaat en ook een laptop hebt die het wifi-signaal van andere apparaten kan opvangen. Schakel vervolgens de wifi-toegang van de draadloze printer in en ook het apparaat dat u gebruikt, zoals een laptop of computer.

  • Stel Instellingen in om verbinding te maken met een draadloze printer

De eerste stap, open de vensters en selecteer “Apparaten en printers”. Klik vervolgens op “Printer toevoegen”. Je kunt dit proces natuurlijk heel eenvoudig uitvoeren, klik daarna op “Een netwerk, draadloze of Bluetooth-printer toevoegen”. Vervolgens wordt het zoekproces van de draadloze printer gestart.

  • Kies de Wireless die u wilt gebruiken

Eenmaal gedetecteerd, verschijnt de volgende naam. Draadloze printer die al actief is. U kiest gewoon de draadloze printer die u hebt of die u wilt gebruiken. Vervolgens worden de draadloze printer en uw elektronische apparaten verbonden en kunt u “Voltooien” kiezen.

  • Voer een proefversie uit

Om erachter te komen of de verbinding van Wireless vanaf beide apparaten succesvol is of niet, kunt u een test uitvoeren om een ​​afdruktest op oud papier uit te voeren om papier te besparen als er een storing optreedt. Als deze methode succesvol is, hebt u met succes de draadloze printerverbinding ingesteld op uw laptopapparaat. Als dat echter niet werkt, kunt u uw draadloze IP-printer controleren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *