Samsung is een van de bekende merken voor elektronische apparaten. De aanwezigheid van de nieuwste versie wordt altijd verwacht. Vooral de nieuwste Samsung 2020 HP-serie, de meeste mensen zijn nu al nieuwsgierig naar de nieuwste modellen en specificaties van Android. Jij ook? Het goede nieuws is dat je meteen een bijgewerkte Samsung-lijst met mobiele telefoons kunt krijgen. Dit type smartphone wordt steeds populairder en kan concurreren met andere smartphones zoals iPhone, Vivo, Oppo, Assus en anderen. Bovendien heeft deze slimme telefoon een prachtig ontwerp, verfijnde specificaties tegen een lage prijs in vergelijking met andere soorten mobiele telefoons. Het zal zeker de meer geïnteresseerden inspireren. Dit jaar en het volgende jaar wil Samsung niet inferieur zijn aan andere fabrikanten. Ze blijven een verscheidenheid van de nieuwste Android HP-producten uitbrengen met een verscheidenheid aan moderne functies. In 2019 hebben we veel van de nieuwste HP-merken van Samsung gevonden, dus deze keer zullen we de nieuwste serie mobiele telefoons vinden die in 2020 worden uitgebracht in de onderstaande informatie.

Lijst met de nieuwste Samsung mobiele telefoons 2020

 • Samsung Galaxy A2 Core

Je kunt een serie A-mobiel voor betaalbare prijzen krijgen op de Samsung Galaxy A2 Core. Het nieuwste Samsung-merk op dit exemplaar is al uitgerust met een TFT PLS-scherm met een grootte van 5 inch. Het ziet er zelfs uit met een dikke bezel, die niet de minste elegante kant elimineert. Dit nieuwste type mobiele telefoon heeft een baan in de keuken met een 5 MP camera aan de voor- en achterkant en is uitgerust met een Exynos 7878 Octa-chipset en ondersteuning van 1 GB RAM-geheugen, samen met 8/16 GB intern geheugen. Dus natuurlijk kan op deze smartphone worden vertrouwd bij het openen van lichte en ondersteunende toepassingen.

 • Samsung Galaxy A60

Samsung Galaxy 60 is een van Samsung’s lanceringen met Infinity O-scherm en meet 6,3 inch zodat het uiterlijk zonder notch alias pony zal zijn. Omdat deze mobiele telefoon zonder inkeping een perforatiecamera met een resolutie van 16 MP heeft, zodat hij natuurlijk goede selfie-foto’s van goede kwaliteit kan produceren. Bovendien heeft deze mobiele telefoon ook een 32 MP hoofdlens, dieptesensorlens, 8 MP ultrabrede lens van 5 MP. Interessant is het niet? Wat de Pacu-keukensector betreft, zal deze HP worden uitgerust met een Snapdragon 675-chipset en is er ondersteuning voor 6 GB RAM en 128 GB intern geheugen.

 • Samsung Galaxy A70

Samsung heeft zijn nieuwste mobiele telefoon genaamd Samsung Galaxy A70 uitgebracht. Deze ene mobiele telefoon is een smartphone die beledigd is in de A-serie, dus het is geschikt als deze Android een middenklasse Samsung is die er aantrekkelijk uitziet met een slank ontwerp. Voor de achterkant van metaal en vele mooie en aantrekkelijke kleuren.

 • Samsung Galaxy A50

Verder is er de Samsung Galaxy A50 die camera’s met een goede fotokwaliteit zeer ondersteunt. Er zijn foto-instellingen, belichting en detailfuncties van de foto. Bovendien is het ontwerp zo perfect omdat het is uitgerust met een groot scherm en een zeer goede prestatie. Deze mobiele telefoon is behoorlijk geavanceerd omdat hij de wisseltijden volgt met behulp van de vingerafdruksensor op het scherm.

 • Samsung Galaxy A30

Cool en up-to-date zijn de kenmerken van de Samsung Galaxy A30. Het uiterlijk is niet halfslachtig, uitgerust met een achterhuis dat lijkt te zijn bedekt met glas. Het 6,4-inch HP-scherm is uitgerust met een super AMOLED-paneel dat u comfortabel maakt wanneer u het gebruikt. Bovendien, een capabele resolutie van HD + 1080 x 2340 pixels. Dit is wat bijdraagt ​​aan de pluspunten.

 • Samsung Galaxy S10 +

Bovendien is het model van Samsung dat niet wil verliezen Samsung Galaxy S10 +. Zowel de Samsung S10 eerder, S10 + als de nieuwste release samen gebruiken het Dyanmic AMOLED-weergavepaneel zodat het scherm zo duidelijk wordt weergegeven. Het verschil met de S10, S10 + draagt ​​echter twee cameralenzen van 10 en 8 MP voor selfie.

 • Samsung Galaxy M20

Samsung stopt niet met het beste voor zijn klanten te geven. Ten slotte bracht Samsung ook een gadget uit met een mobiele dauwdruppelvormige inkeping die was opgenomen in de lijst met instapklassen. Dit is een type Samsung Galaxy M20. Net als andere soorten smartphones is de Samsung Galaxy M20 superieur qua ontwerp, camera, opslagcapaciteit en batterijcapaciteit.

 • Samsung Galaxy A8S

Samsung Galaxy A8S is de volgende die is ontworpen voor jou Samsung-fans. Omdat dit type mobiele telefoon geschikter is voor diegenen onder u die een mobiele telefoon met een breed scherm en geen duidelijke pony verkiezen. Deze Samsung-smartphone is echter niet geschikt als u games wilt gebruiken die hogere specificaties vereisen.

 • Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 is een type smartphone dat naar verwachting samenvalt met de Samsung Galaxy A70. Wat het interessant maakt, is dat er geen selfiecamera op de mobiele telefoon staat. Maar als u een selfiemoment wilt maken, roteert de camera zelf automatisch van achter naar voren. Erg cool is het niet? De zwakte is echter dat de batterij alleen is uitgerust met ten minste 3700 mAh. Maar maak je geen zorgen, want het is ook beschikbaar voor snel opladen of sneller opladen van de batterij in vergelijking met andere soorten smartphones.

 • Samsung Galaxy A40

Het dragen van de voordelen omdat het is ontworpen met een mooie en aantrekkelijke achteromslag zal ervoor zorgen dat meer en meer mensen geïnteresseerd zijn. Aan de achterkant ziet het eruit alsof het van glas is gemaakt. Omdat het minder geschikt is om games te spelen, ligt het voordeel in het scherm en een capabele camera. Het is geschikt voor alledaagse foto’s.

 • Samsung Galaxy A20

Niet minder cool dan andere Samsung, de Galaxy A20 is ontworpen met een modern design, vooral op dit type Samsung achtercover zal worden gemaakt van plastic of polycarbonaat plus een glanzende touch die het er eleganter uitziet. Bovendien kunt u met deze mobiele telefoon online games zoals PUBG Mobile met lamcar draaien, omdat deze vloeiende grafische afbeeldingen en extreme beeldsnelheden gebruikt.

 • Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10 is een type Samsung dat goedkoper geprijsd is dan de andere. Maar vergis je niet, want deze smartphone hoort niet bij goedkope mobiele telefoons. Bekijk de specificaties die niet minder modern zijn met andere smartphones. Zelfs deze mobiele telefoon kan je favoriete spellen zoals PUBG Mobile optillen.

 • Samsung Galaxy S10

Hadden we in de Samsung Galaxy S10 + alweer een beetje over de nieuwste release gesproken. Maar weet dat je geen informatie over deze Samsung Galaxy S10 mist. Je zou kunnen zeggen dat de prijs vrij duur is, maar inderdaad de beste kwaliteit. Ja, spreekwoorden die zeggen dat er een prijs is, natuurlijk is er een kwaliteit die geschikt is om dit type Samsung te beschrijven. Met een ontwerp dat zo innovatief en modern is met een bezel die zo dun is dat u een breed scherm ziet. Aan de voorkant zit een gaatje samen met een lens met een grootte van 10 MP HP Flagship’s output van de Zuid-Koreaanse leverancier.

 • Samsung Galaxy S10e

Als we eerder het type Samsung Galaxy S10 hebben besproken, is hier de Galaxy S10e-versie waarvan kan worden gezegd dat deze een zuinige versie van het vorige type is. Het voordeel is dat het een grotere batterijcapaciteit van 4100 mAh heeft. Deze Samsung is natuurlijk een duurzame en duurzame mobiele telefoon bij redelijk gebruik.

 • Samsung Galaxy M10

Ontworpen vergelijkbaar met zijn broer, de M20, heeft dit type Samsung Galaxy M10 verschillen in schermgrootte en resolutie. Deze mobiele telefoon draagt ​​een scherm met een grootte van 6,3 inch. Terwijl het beschikbare RAM-geheugen 3 GB is met 32 ​​GB interne opslag. Deze voordelen maken dat mensen veel keuzes hebben over de verschillende soorten Samsung.

Hier is een lijst met typen Samsung-mobiele telefoons die u meteen in 2020 kunt hebben. Vooral voor degenen die niet kunnen wachten om dit nieuwste type smartphone van Samsung te hebben. De specificaties die zeker verfijnder en moderner zijn dan ooit, zullen indruk op u maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *