Het genre-spel Battle Royale is geliefd bij gamers. Tegenwoordig is zelfs de populariteit van dit online spel steeds bekender en geliefd. We kunnen bijvoorbeeld zien wanneer het uiterlijk van een Android-game met de naam PlayerUnknown’s Battlegrounds of beter bekend als de afkorting PUBG is. Gamers stroomden toe om te proberen, tot nu toe blijven hun gebruikers toenemen om de populariteit van DOTA 2 te verslaan. PUBG-game werd voor het eerst uitgebracht op 23 maart 2017, tot 2018, precies op 9 februari, nam Tencent Games Bluehole en bracht PUBG mobiel op Android. Wat wordt er op Android nog meer de beste Battle Royale genoemd? In dit verfijnde tijdperk zijn er veel soorten online en offline spellen in omloop. Zelfs games met Battle Royal zijn het meest favoriet voor gamers. Naast PUBG zijn er veel meer games op deze mobiel die klaar zijn om zijn populariteit te vergroten. De ontwikkeling van elk van de online games op deze smartphone gaat door. Het is bedoeld om de aandacht van meer gebruikers te trekken, zelfs voor beginners die nog niet zo lang in dit Battle Royale-spel spelen.

Hoewel het spelen van games zoals een Battle Royale een HP-smartphone met hoge specificaties vereist, voelen klanten zich niet belast, maar ondersteunen ze alles om het gevoel van games te vergroten. Vroeger hielden gameliefhebbers zoals kinderen en tieners van games op pc-laptops en computers, nu kunnen online games altijd en overal worden gespeeld via een Android-telefoon. Het spel kan ook worden aangepast aan de smaak van de gebruiker, er zijn mensen die graag koninklijk met één speler of individu vechten, maar velen houden ook van het team. Het doel is om te kunnen overleven en winnen. Van jaar tot jaar duiken er steeds meer games op, als je een liefhebber bent van online games, weet je natuurlijk wat de nieuwste battle royal games zijn, toch? Alleen al dit jaar worden Android-games die op grote schaal zijn gebruikt, bijgewerkt met de nieuwste functies, zodat het gevoel van spelen nieuw lijkt en je het moet proberen. Als je elke Battle Royal-game op een smartphone wilt spelen, moet je meteen kijken naar welke games er dit seizoen in de lijst met de beste Battle Royale-games staan. Luister alsjeblieft.

De beste Android Battle Royale-game

  • PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)

De eerste game die we eerder hebben genoemd, is PUBG. De game met de volledige naam PlayerUnknown’s Battlegrounds is een van de best verkochte games en is erg in trek bij verschillende gameliefhebbers . Door het strijdgenre uit te voeren om te overleven op een pc, waardoor het al behoorlijk beroemd is, plus zelfs sinds het op de Android-mobiel verschijnt. Het is zeker dat PUBG Mobile een bredere markt bereikt.

  • Garena Free Fire

Garena Free Fire , je bent zeker bekend met dit ene oorlogsspel. Net als andere vechtspellen, is de sleutel tot overwinning in dit vrije vuur slagveld om te overleven totdat je wint. Eerder word je op een zeer afgelegen eiland geplaatst, samen met 49 andere spelers die zullen vechten en overleven. Het spel wordt gespannen wanneer het slagveld naarmate de tijd verstrijkt kleiner en smaller wordt. Deze Free Fire-game is een project gemaakt door een klein ontwikkelteam in het Garena-gebied. Hoe langer, langzaam blijft het spel zijn ontwikkeling vertonen om te kunnen voldoen aan de hoge normen van andere spellen.

  • Overlevingsregels

Hierna volgen de overlevingsregels . Deze game is voor het eerst verschenen in 2017. De game die op Android wordt gespeeld, is een battle royale genre-game die eerder een mobiele versie heeft dan de mobiele PUBG. Met de nieuwste versie-update heeft de Survival-regels nu een nieuwe functie door een kaartgebied van 8 km in het vierkant te presenteren en tegelijkertijd 300 spelers te ondersteunen die voorheen slechts 120 spelers droegen. Nog interessanter omdat deze game 3D-graphics heeft die zo geweldig zijn en er zijn bedieningselementen die gemakkelijk te beheersen zijn, geschikt voor beginners. Het doet je dus nooit pijn om dit spel met je vrienden te proberen te spelen.

  • Messen uit

Android-spellen die niet willen verliezen van de andere spellen hierboven zijn Knives Out . Met dezelfde uitgever als het spel Rules of Survival, is Knives out ook aanwezig door hetzelfde genre te presenteren als Rules of Survival en PUBG. Knives Out die in staat is om 100 spelers tegelijkertijd op één eiland te laten vechten, heeft een kaartgebied van 6,4 km in het vierkant. Voor de bepalingen van de spelers die winnen in dit gevecht zijn spelers die kunnen overleven en slechts één speler kunnen verlaten.

  • Overlevende Royale

Deze Android-versie van het spel wordt mooi gepresenteerd, waar je kunt kiezen of je alleen wilt vechten of lid wilt worden van de beste teams in modus 2 of 4 om de andere spelers te verslaan. Survivor Royale zelf is een spel dat wordt gepresenteerd door NetEase. Dit genre-spel van Battel Royale is ook gemaakt door hetzelfde ontwikkelteam als het spel Rules of Survival. Niet minder bij soortgelijke spellen, heeft Survivor Royale zijn eigen kenmerken en kenmerken die u natuurlijk onder de indruk kunnen maken. Deze game met 110 deelnemers kan je verslaafd maken aan het spelen.

  • FortCraft

FortCraft is een online game met een team van ontwikkelaars samen met Rules of Survival. Deze game heeft dezelfde kenmerken en stijl, vergelijkbare grafische afbeeldingen, en ook technieken om een ​​fort te bouwen dat exact hetzelfde is als de game Fortnite. Als je dit spel eerder hebt gehoord of geprobeerd, zul je zeker de locatie van de vergelijking begrijpen. Terwijl je in deze ForCraft de vrijheid krijgt om een ​​fort te maken of te bouwen, zodat het enorm kan helpen bij je verdediging.

  • Last Battlegrounds: Survival

De game met een quotum van 40 deelnemers brengt je op een eiland met andere spelers zonder kapitaal. Je moet hard werken om verschillende items en wapens te vinden en te gebruiken om je tegenstander te verslaan. Naarmate de tijd verstrijkt, voel je dat de veilige zone van het eiland begint te versmallen en krimpen en dat bepaalde gebieden ook bombardementen zullen ondergaan. Waar je ook in elke veilige zone op moet letten, zal in elke wedstrijd willekeurig veranderen. Zodat je elke keer dat je het spel speelt een frisse nieuwe ervaring kunt hebben.

  • Hopeloos land

De game op Android die ongetwijfeld plezier heeft, is Hopeless Land . Heb je het eerder gespeeld? Als je dat nog niet hebt gedaan, probeer het dan, omdat je het misschien geschikt en verslavend vindt om het te spelen. Gameplay en andere dingen in deze game kunnen niet meer worden betwijfeld. Net als de PUBG-game en andere Battle Royale-genrespellen heeft Hopeless Land een winnend criterium dat kan overleven door slechts een van zijn beste spelers achter te laten. In dit spel probeer je te overleven van 120 andere deelnemers. Maar doe het rustig aan, de moeilijkheidsgraad is nog steeds redelijk, ook voor beginners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *