Dit is een probleem dat vaak voorkomt in XIAOMI MI A1 en de oplossing die u natuurlijk moet weten, vooral als u een XIAOMI-gebruiker bent. Maar voordat we ingaan op problemen die meestal met de oplossing worden geconfronteerd, komen we eerst te weten wat de specificaties van de handphone zijn. Meer volledig met betrekking tot de specificaties zullen we één voor één in de onderstaande tekst bespreken.

  • Xiaomi Mi A1 specificaties

Xiaomi is een type phablet-smartphone met een vormbalk. Android is inbegrepen en het type SIM is Nano SIM. Want de CPU is redelijk geavanceerd omdat deze is uitgerust met een Snapdragon 625 octa-kern. De CPU-snelheid bereikt 2 GHz en voor zijn RAM-capaciteit van 4 GB, terwijl het voor zijn externe geheugen 128 GB bereikt. De batterij is in het bereik van 3000 mAh, duurzaam genoeg om te gebruiken. De schermresolutie is full HD met afmetingen van 1920 x 1080 met een schermgrootte van 5,5 inch. Het signaal is niet minder verleidelijk omdat het een bereik van 2G tot 4G LTE kan bereiken. Meer duidelijk is de verdeling van deze signalen voor 2G zal worden verkregen door GSM mobiele telefoons B2, B3, B5 en B8. Terwijl 3G-signalen worden verkregen door UMTS-typen B1, B2, B5 en B8.

Op weg naar het 4G-signaal dat door Xiaomi Mi A1 wordt verkregen, is FDD LTE en TDD LTE met de verdeling voor TDD LTE is B38 en B40. Dan zijn voor FDD LTE B1, B3, B4, B5, B7, B8 en B20. Voor degenen onder u die van eenvoudige fotografie met een mobiele camera houden, wordt de Xiaomi Mi A1 ondersteund door een achteruitrijcamera met een resolutie van 12 MP en een camera aan de voorzijde met een geavanceerde resolutie van 5 MP.

  • OS-updateproblemen op Xiaomi Mi A1

Achter de standaardspecificaties van de Xiaomi Mi A1 mobiele telefoon hierboven, blijkt dit een probleem te zijn dat vaak voorkomt in XIAOMI MI A1 en zijn oplossing. Maar voordat we de oplossing bespreken, zullen we ons natuurlijk eerst concentreren op wat het probleem is van deze geavanceerde mobiele telefoons. Onderzoek naar een calibaratie blijkt dat het probleem dat zich vaak voordoet bij dit type mobiele telefoon niet automatisch het datapakket aanzet bij het verlaten van de wifi-zone. Dit is een probleem dat vaak voorkomt in XIAOMI MI A1 en de oplossing zou zijn voorbereid door Xiaomi. Deze gebeurtenissen vinden echter alleen plaats als de gebruiker het besturingssysteem heeft bijgewerkt naar oreo. Als gevolg hiervan hebben niet een paar gebruikers ervoor gekozen om mobiele telefoons in en uit te schakelen om een ​​gegevenssignaal te ontvangen. Of andere gebruikers kiezen ervoor om de vliegtuigmodus in of uit te schakelen.

  • Oplossing voor verschillende problemen Xiaomi Mi A1

Xiaomi zwijgt niet over bestaande problemen, dus dit is een probleem dat vaak voorkomt in XIAOMI MI A1 en de oplossing. Dus er wordt gezegd dat als u het gegevensgebruik wilt verbeteren, u de instellingen moet invoeren. Zorg ervoor dat u de gegevens in welke mate hebt beheerd. Als u geen routebeschrijving krijgt, kunt u naar instellingen gaan en vervolgens instellingen maken op de APN. Vervolgens is dit een probleem dat vaak voorkomt in XIAOMI MI A1 en de tweede oplossing, namelijk als u een probleem krijgt in de vorm van het controleren van internetgegevens. Om uw quota op te slaan, kunt u enkele gegevensvereisten voor het gebruik van bepaalde applicaties uitschakelen. U kunt ook de gegevens aanpassen die moeten worden gebruikt voor de hele toepassing die op uw mobiele telefoon wordt uitgevoerd.

Mobiel en internet zijn twee dingen die helemaal niet gescheiden kunnen worden. Dit omvat ook de Xiaomi Mi A1 die verschillende problemen heeft. Om deze reden is dit een probleem dat zich vaak voordoet in XIAOMI MI A1 en zijn oplossing. Voor degenen onder u die meer willen weten over Android-tips, kunt u de Sigma Wind-site bezoeken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *