De prijs van de Samsung Galaxy Note 8 tot nu toe is aantoonbaar goedkoper vanwege de nieuwste Note-versie die is uitgekomen. Zoals we weten, heeft Samsung de Samsung Galaxy Note 9 en 10 op de markt gebracht. Er zijn echter nog steeds veel mensen achter de vorige versie van het smartphoneproduct aan, de Samsung Galaxy Note 8. Samsung is nooit gestopt met innoveren. Het duurde niet lang voordat Samsung de nieuwste smartphoneproducten met meer geavanceerde technologie bleef uitbrengen. Samsung Galaxy Note 8 zelf is sinds 2017 geleden op de markt geïntroduceerd. Maar het is geen kwaad om deze ene smartphone te bespreken.

Smartphoneproducten zijn tegenwoordig erg gevarieerd. Voor degenen onder u die in de war zijn over het kiezen van het type smartphone dat ze willen gebruiken, is de Samsung Galaxy Note 8 de juiste keuze. Deze keer zullen we proberen de voordelen en prijsinformatie van de Samsung Galaxy Note 8 die vandaag op de markt is te bespreken.

  • De voordelen van Samsung Galaxy Note 8

Voordat we verder bespreken wat de voordelen zijn, laten we eerst de prijs van de Samsung Galaxy Note 8 vermelden. Deze smartphone circuleert op de markt tegen een prijs van ongeveer Rp 8,3 miljoen tot Rp 8,5 miljoen. De prijs is inderdaad veel goedkoper dan de nieuwste Samsung Galaxy Note, de Galaxy Note 9 of 10. Ook al is deze al geruime tijd gelanceerd, er kan nog steeds op worden vertrouwd op de Samsung Galaxy Note 8. De prestaties en kwaliteit gepresenteerd door deze smartphone zijn nog steeds behoorlijk bevredigend voor smartphonegebruikers. Hier zijn enkele van de voordelen van de Samsung Galaxy Note 8:

  • Stijlvol en ergonomisch ontwerp

Samsung Galaxy Note 8 wordt geleverd met een zeer stijlvol fysiek ontwerp. Deze smartphone heeft een gebogen schermrand en geen hoeken. Samsung Galaxy Note 8 heeft ook een vorm die zeer comfortabel in de hand ligt. Gebruikers kunnen deze smartphone gegarandeerd comfortabeler gebruiken.

  • Robuuste processor

De processor is de belangrijkste factor die de prestaties van een smartphone beïnvloedt. De Samsung Galaxy Note 8 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 835-processor. RAM-capaciteit is 6 GB en zorgt ervoor dat deze smartphone soepel werkt. Lees: de beste duurzame Power Bank.

  • Waterdichte mobiel

Samsung Galaxy Note 8 is uitgerust met waterbestendige functies. Deze smartphone kan in elke situatie worden gebruikt zonder angst voor schade omdat hij water- en stofdicht is. Je kunt hem echter meenemen naar verschillende plaatsen, zelfs voor reizen naar het wild.

  • Goede camerafuncties

De Samsung Galaxy Note 8 is de eerste Samsung Note-telefoon die is uitgerust met dubbele camera’s aan de achterzijde. De achteruitrijcamera van deze smartphone heeft een resolutie van 12 MP en 12 MP. Ondertussen heeft de camera aan de voorkant van deze smartphone een resolutie van 8 MP. Lees: 10 van de beste smartphones ter wereld.

  • Draadloze oplaadfunctie

Samsung rust de Galaxy Note 8 uit met draadloos opladen. Met deze functie kunt u de batterij in korte tijd opladen. U hoeft niet lang te wachten tot de batterij volledig is opgeladen. Voor informatie, de batterij die eigendom is van deze smartphone met een capaciteit van 3300 mAh.

Dat waren enkele van de voordelen van de Samsung Galaxy Note 8. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een smartphone, ga dan naar de online winkel Bukalapak. Bukalapak is een van de beste en meest vertrouwde online winkels in Indonesië, waar u verschillende soorten gadgets kunt kopen, waaronder de Samsung Galaxy Note 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *