In het digitale tijdperk van vandaag is een internetverbinding duidelijk een noodzaak voor iedereen, vooral voor smartphonegebruikers. Bijna elke dag heeft iedereen toegang tot internet, of het nu is om te browsen om informatie te vinden, om te bestaan ​​op sociale media of gewoon voor entertainment door online games te spelen of video te streamen. Om nog maar te zwijgen van sociale media, er zijn veel sociale media die momenteel erg populair zijn en bijna iedereen heeft het zoals Facebook, Instagram, Twitter enzovoort. Dit heeft ook een impact op de aankoop van steeds hogere internetpakketten, alle providers of mobiele operators bieden nu ook een verscheidenheid aan de nieuwste goedkope internetquotapakketdiensten die door alle smartphonegebruikers kunnen worden gebruikt om in cyberspace te surfen.

Deze keer bespreekt de beheerder een van de dingen waar veel mensen het meest over klaagden, namelijk het probleem van internetquota dat snel op raakt op Android Mobile. Dit artikel kreeg een verwijzing van de KuotaHape.com-blog. Momenteel gebruikt de meerderheid van de mensen Android als steunpilaar, veel mensen weten niet of er dingen zijn die verspilling van quota tot gevolg hebben. Hier is hoe het te overwinnen.

  • Wijzig Google Maps-functies in de offline modus

Alle merken Android-smartphones van Asus, Lenovo, Samsung en anderen moeten een standaard Google Maps-applicatie bevatten. Deze applicatie is misschien wel een verplichte APK voor smartphones, want nu zijn er inderdaad velen die een wegwijzerapplicatie nodig hebben om naar een plaats te reizen. Maar weet je dat wel? Kaartenfuncties die natuurlijk blijven ontbranden, kunnen het gebruik van internetquota op Android-telefoons verspillen? Om het uit te schakelen, kunt u de kaartinstellingen in offline modus wijzigen door de zoekbalk boven de kaarttoepassing aan te raken en vervolgens naar beneden te schuiven of naar beneden te scrollen en op de kaart opslaan om offline te gebruiken, klikt u op die optie om de kaartfunctie uit te schakelen.

  • Kies een Android-browser die quota bewaart

Er zijn veel browsertoepassingen, variërend van Google Chrome, Mozilla, UC Browser en Opera Mini, natuurlijk heeft elke browser voor- en nadelen van elk mengemai-datagebruik bij gebruik op internet. Zorg er dan voor dat de browser die u gebruikt een browser is wat quota bespaart, om precies te zijn wat ervan afhangt, maar volgens de beheerder kan opera mini zuiniger zijn dan quota chrome en mozilla.

  • Schakel synchronisatieopties uit op Android

Voor degenen die vaak inloggen op uw Facebook-account en verschillende sociale media, is synchronisatie zeker actief, er zijn veel accounts die automatisch synchroniseren op een Android-smartphone en deze functie maakt het gebruik van internetquota duidelijk verspillend. Om het uit te schakelen, hoeft u alleen de mobiele telefoon, het accountinstellingenmenu te openen en de accounts te deactiveren die zelden worden gebruikt.

  • Beperk het gebruik van quota-intensieve toepassingen

Natuurlijk zijn er veel applicaties op je smartphone geïnstalleerd, toch? Het is beter als u een toepassing identificeert die verspillend is aan quota en als deze te verspillend is, beperk dan het gebruik van de toepassing. Meestal zijn apps die quota verspillen applicaties die altijd verbonden zijn met het internet, zoals bijvoorbeeld Instagram, en er zijn veel meer applicaties die teveel quota verbruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *